Полюбляєте солодке, але турбуєтесь про здоров’я, тоді цей продукт саме для вас!
- Помістіть кеш’ю в блендер і подрібнюйте, доки вони не стануть розсипчастими.
- Додайте фініки і какао та знову змішайте блендером.
- З отриманої маси зробіть кульки руками.
- Обваляйте кульки в какао-порошку – і натуральні цукерки готові до вживання.
- Цукерки можна зберігати в закритому контейнері при кімнатній температурі або в холодильнику.
Цікаві поради:
- Щоб цукерки краще тримали форму, можна додати 1-2 чайні ложки сиропу кленового чи агави.
- Какао-порошок можна замінити порошком кероба.
- Можна також прикрасити цукерки кокосовою стружкою, меленими горіхами або насінням кунжуту.
Смачного!
Дякуємо за рецепт нашим партнерам Biologic.tv, де ви можете придбати органічні інгредієнти для цього рецепту! 😉