Підтримати

Кокосові макаруни

  • Десерти
1 порція
30 хвилин
3 інгредієнта
Яйця
3 яєчні білки
Стружка
кокосова 2,5 склянки, непідсолодженої

Кокосові макаруни апетитно золотисті, трохи хрусткі зовні і солодкі, м’якуваті всередині. Вони неймовірно прості в приготуванні, і ви можете швидко спекти їх навіть після напруженого робочого дня.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 160 °C і застеліть деко пергаментним папером.
  2. У великій мисці збийте яєчні білки і цукрову пудру до утворення піни.
  3. Додайте подрібнений кокос і акуратно перемішайте за допомогою лопатки. З отриманої маси спробуйте сформувати кульку, скатавши її в долонях і трохи стискаючи. Якщо маса надто суха і не клейка, додайте ще один яєчний білок. Якщо ж маса надто волога, додайте ще трохи кокоса.
  4. За допомогою ложки для морозива або мірної столової ложки покладіть печиво на пергаментний папір. Можна скатати кульки і руками.
  5. Випікайте протягом 20 хвилин. Відкрийте духовку і поставте деко зверху. Випікайте ще 2-3 хвилини, поки верх макарунів не стане золотистим.
  6. Охолодіть протягом 10 хвилин перед подачею на стіл.
  7. Зберігайте печиво в герметичному контейнері до 4 днів.

Смачного!

Дякуємо за рецепт нашим партнерам Biologic.tv, де ви можете придбати органічні інгредієнти для цього рецепту! 😉

Де купити органічну продукцію

Всі органічні продукти
Поділитися рецептом