Підтримати

Опитування щодо потреб та ідей для розвитку органічного ринку України

Поділитися новиною

Швейцарсько-українська програма «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP) запрошує долучитись до опитування щодо потреб та ідей для розвитку органічного ринку України.

Робота програми, що розпочалася у 2019 році та завершується у червні 2023 року, спрямована на зростання торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах на внутрішньому та експортному ринках. Тим самим сприяючи загальній цілі сталого та всебічного зростання в Україні.

Під час Наглядової ради програми, яка відбулася 23 січня 2023 року, Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) поінформував учасників заходу про продовження програми QFTP та початку її другої фази.

Друга фаза програми QFTP розпочнеться у липні 2023 року і триватиме наступні 3-4 роки. Для планування другої фази програми команді QFTP потрібна допомога сектору.

До участі в онлайн-опитуванні, що проводиться з метою з’ясування потреб та ідей щодо розвитку органічного сектору України, насамперед запрошуються представники органів державної влади та учасники органічного ринку України.

Опитування триває до 20 березня 2023 р. (включно) за посиланням.

Остаточне рішення щодо впровадження другої фази програми QFTP буде прийнято SECO у червні 2023 року та повідомлено партнерам з органів державної влади та учасникам органічного сектору України у липні/серпні 2023 року.

Поділитися новиною