Підтримати

Можна ознайомитись з методичними рекомендаціями щодо маркування органічних харчових продуктів та кормів

Поділитися новиною

Рекомендації розроблені на запит органічного сектору та містять законодавчі вимоги до маркування органічної продукції з врахуванням загальних вимог до маркування харчових продуктів, вимоги до маркування імпортованих харчових продуктів, а також настанови до використання державного логотипу України для маркування органічної продукції.

Проект рекомендацій було презентовано та обговорено під час круглого столу «Маркування та торгівля органічними продуктами», що відбувся 19 липня 2019 (https://organicinfo.ua/rt_organiclebeling.html). Рекомендації допрацьовані за результатами обговорення.

Рекомендації розроблені Інформаційним центром «Зелене досьє» за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України за підтримки проекту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні» та проекту «Німецько-українська співпраця у галузі органічного землеробства».

Поділитися новиною