Підтримати

Інформаційний дайджест за квітень 2018

Поділитися новиною
Пропонуємо вашій увазі короткий інформаційний дайджест про події в органічному секторі за квітень 2018

Важливі події місяця, що минув:

19.04.2018

Проект Закону України «Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу й маркування органічної продукції» прийнято в першому читанні – за проголосував 251 депутат.

Розгляд законопроекту можна спостерігати за посиланням.

21.04.2014

В рамках AGROPORT West Lviv 2018 встановлено новий рекорд України – зварена гречана органічна каша вагою 3’285 кг. Органічні інгредієнти (крупа, м’ясо, гриби, олія, спеції, цибуля, морква тощо) збирали від сертифікованих органічних виробників з усієї України.

26-27.04.2018

Протягом квітня відбулось щонайменше три заходи, присвячені розвитку органічного ягідництва, – свідчення перспективності цього напрямку.

Цими днями проходить спеціалізована Міжнародна Конференція з органічного ягідництва: агротехнології та бізнес. Деталі за посиланням.

Анонси подій

24-25.05.2018 – Конференція «Органічне виробництво і продовольча безпека»

Організатор: Житомирський національний агроекологічний університет

Деталі за посиланням.

06-09.06.2018 – Спеціалізована виставка-ярмарок органічних продуктів і технологій “ORGANIC-2018” проходитиме в рамках виставки “АГРО-2018” на території Експоцентру України (ВДНГ).

Організатори:  Міністерство аграрної політики та продовольства України, Федерація органічного руху України.

Триває реєстрація учасників! Деталі за посиланням.

09-10.06.2018 – відбудеться маркет Всі.Свої.Гатсрономія, на якому планується представити широкий асортимент органічної продукції.

Організатори органічного сегменту – OrganicInfo.ua за підтримки швейцарсько-українського проекту «Розвиток органічного ринку в Україні».

Реєстрацію учасників розпочато! Деталі за посиланням.

Завантажити дайджест.

В дайджесті розміщується інформація про важливі події місяця, що минув та анонси подій наступного місяця.
Запрошуємо надсилати інформацію про події в органічному секторі. Анонси подій, надіслані до 20 числа поточного місяця, увійдуть в інформаційний дайджест, всі інші матеріали будуть розміщення на сайті https://organicinfo.ua та соцмережах. Адреса для листування organicinfoukraine@gmail.com.
Поділитися новиною