Підтримати

Медовий амарант – органічна новинка 2021 року, що вже підкорює Дубай

Поділитися новиною

Медовий амарант – це натуральні та корисні солодощі, без глютену, шкідливих домішок, барвників чи ароматизаторів. Тільки натуральний квітковий мед та борошно із зародків амаранту.

Саме такий продукт цього року презентувало виробниче підприємство «Технології здоров’я» під ТМ Honey Energy.

Ця компанія розпочала свою діяльність у 2016 році, але тільки у 2021 отримала органічний сертифікат на свою продукцію. Технологія змішування інгредієнтів медового амаранту на наднизьких швидкостях запобігає нагріванню меду, завдяки чому продукт залишається сирим, природнім та зберігає всі цінні елементи. Ця технологія – результат п’ятирічних розробок компанії.

Виробництво однієї партії медового амаранту складає 312 годин, а продукція унікальна не тільки для України, але й для всього світу.

Як зазначає компанія, медовий амарант є природним антигіпоксантом, що усуває гіпоксію та покращує розумову діяльність, покращує обмін речовин, знижує рівень «поганого» холестерину в крові, зміцнює судини та протидіє серцево-судинним захворюванням. Також, медовий амарант є природним енергетиком, завдяки високому рівню омега-3, омега-6 та сквалену (вуглеводень, що міститься в амарантовій муці).

На міжнародній виставці органічних та натуральних харчових продуктів «Organic & Natural», яка відбулась 6-8 грудня в ОАЕ, компанія представила лінійку органічної продукції: органічний медовий амарант «хеппі ранок», медовий амарант «малина», медовий амарант «полуниця», медовий амарант «шокомед», медовий амарант «конопелька» та медовий амарант «чорниця».

Сподіваємось, що цю продукцію незабаром побачать і українські споживачі.

Проєкт реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту України спільно з громадською організацією «Unite Ukraine» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія) та за підтримки Європейської мережі підприємств Enterprise Europe Network.

Поділитися новиною