Підтримати

Якість як результат сталого виробництва та способу життя

infographics-image
Поділитися інфографікою

Поняття сталості охоплює не тільки екологічні, а й соціальні та економічні критерії.

Якість, показана на діаграмі, включає в себе якість, пов’язану з продуктом, із фізіологічною поживною цінністю і величиною, яка сприймається психобіологічно (сенсорно), а також якість, пов’язану з процесом, відповідно до вимог органічного сільського господарства.

Поєднання цих критеріїв дає можливість багаторівневого та глибокого розгляду харчових продуктів.


Джерело: публікація FiBL «Сталість і якість органічних харчових продуктів», с. 3; видавець – Дослідний інститут органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія), 2021 (оригінал, нім. мовою – Nachhaltigkeit und Qualität biologischer Lebensmittel).

Переклад українською мовою виконано в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що фінансується Швейцарською Конфедерацією та впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Відповідальність за зміст цієї публікації несе виключно автор(и). Точка зору автора(ів) не обов’язково відображає точку зору SECO, FiBL, SAFOSO AG, www.qftp.org.

Поділитися інфографікою

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/organi06/organicinfo.ua/www/wp-content/themes/organic_2019/footer.php on line 287