Підтримати

Вівсяне печиво

  • Десерти
4 порції
10 хвилин
14 інгридієнтів
Пластівці
100 г. пластівців вівсяних
Масло
100 г. вершкового масла
Молоко
1 столова ложка
Сіль
2 щіпки
Ванілін
1 щіпка
Лимонна цедра
1 чайна ложка
Кориця
1/2 чайної ложки
Розпушувач для тіста
2/3 чайної ложки
Сода
1/3 чайної ложки
Сухофрукти
за бажанням

Збийте міксером вершкове масло і цукор. Додайте яйце, ванілін, молоко і все перемішайте.
В окремому посуді просійте разом борошно, соду, розпушувач і сіль. Додайте борошно в збиту суміш, щоб вийшло рідке тісто.
Додайте в тісто вівсяні пластівці, корицю, лимонну цедру (натерту) і як слід все перемішайте. Сухофрукти, шоколад тощо також додайте в тісто.

Розігрійте духовку до 175°С. Злегка змастіть деко жиром або вистеліть його папером для випічки.
Викладіть тісто ложкою на деко. Робіть невеликі коржики, приблизно 4 см в діаметрі. Залишайте між печивом відстань близько 7 см, щоб воно краще пропікалися.
Випікайте біля 10 хвилин до утворення золотаво-коричневої скориночки.

Смачного!

Де купити органічну продукцію

Всі органічні продукти
Поділитися рецептом