Підтримати

Гострий гарбузовий суп

  • Перші страви
  • Вегетаріаньське
5 порцій
50 хвилин
11 інгридієнтів
Гарбуз
1,3 кг, очищений та грубо порізаний
Морква
5 великих морквин, очищених та грубо порізаних
Перець солодкий
3 штуки, помаранчеві солодкі, очищені та грубо порізані
Часник
6 зубчиків, подрібнених
Цибцуля
1 велика, подрібнена
Перець
1,5 чайної ложки перцю чілі
Імбир
подрібнений шматочок 8 см.
Куркума
подрібнений шматочок 2 см.
Олія
2 столові ложки оливкової олії
Овочевий бульйон
1 літр
Вода
2 літри окропу

Поставте велику глибоку каструлю на середній вогонь і додайте оливкову олію. Додайте цибулю, куркуму, імбир, часник і перець чілі та проваріть кілька хвилин.

Потім додайте нарізані моркву, перець та гарбуз. Вони повинні поваритись в цибулевій суміші протягом 10-12 хвилин або поки овочеві шматочки не покриються цибулевою сумішшю і почнуть карамелізуватися і розм’якшуватися по краях.

Далі додайте овочевий бульйон та окріп. Шматочки овочів повинні бути повністю зануреними. Додавайте більше води за потреби.

Готуйте на середньому / слабкому вогні 30-40 хвилин. Коли овочі стануть повністю м’які, збийте суп блендером для отримання однорідної маси.

Смачного!

Де купити органічну продукцію

Всі органічні продукти
Поділитися рецептом