Поставте велику глибоку каструлю на середній вогонь і додайте оливкову олію. Додайте цибулю, куркуму, імбир, часник і перець чілі та проваріть кілька хвилин.
Потім додайте нарізані моркву, перець та гарбуз. Вони повинні поваритись в цибулевій суміші протягом 10-12 хвилин або поки овочеві шматочки не покриються цибулевою сумішшю і почнуть карамелізуватися і розм’якшуватися по краях.
Далі додайте овочевий бульйон та окріп. Шматочки овочів повинні бути повністю зануреними. Додавайте більше води за потреби.
Готуйте на середньому / слабкому вогні 30-40 хвилин. Коли овочі стануть повністю м’які, збийте суп блендером для отримання однорідної маси.
Смачного!