Підтримати

Конференція “Органічне рослинництво – 2017: Сівозміна та живлення рослин і ґрунту. Ефективна очистка складів”

Поділитися новиною
31 березня 2017 року (з 9:30 до 17:30) відбулася Конференція «Органічне рослинництво – 2017» за адресою: м. Київ, ст. м. Шулявська, вул. Смоленська, 31/33, Бізнес-центр «Інком», 2-й поверх (вхід до конференц-зали сходами з вулиці).
Основними темами конференції були: забезпечення ефективного живлення рослин та ґрунту, планування культур та сівозмін для отримання якісної органічного продукції. Додатковою актуальною темою була ефективна очистка складських приміщень для унеможливлення забруднення органічної продукції під час зберігання.

До участі у Конференції запрошувалися: органічні виробники та інші сільськогосподарські виробники, які цікавляться органічним виробництвом, надавачі послуг в органічному виробництві, виробники ЗЗР та добрив для органічного виробництва.

Паралельно з Конференцією проводилася виставка допоміжних продуктів (ЗЗР та добрив) для органічного виробництва.

Під час Конференції всі учасники мали унікальну можливість познайомитись та провести переговори з провідними консультантами та спеціалістами органічного виробництва.

Програма Конференції та презентації спікерів на сайті органу сертифікації «Органік стандарт» за посиланням: http://www.organicstandard.com.ua/ua/events 

Організатори заходу:

Партнери заходу:

У випадку запитань, будь ласка, звертайтеся до Сидорової Тетяни за тел.: +380 44 200 6216, +380 67 823 83 89 або пишіть: ts@organicstandard.com.ua

Поділитися новиною